Book din kystpilegrimstur

Kystpilegrimsskipper Kjell Skoglund tar deg med på en nydelig reise gjennom nøkkelstedene i Indre Fosen og inn til Nidaros.

Opplev en dag på sjøen med besøk på Reins Kloster, Museet Kystens Arv, Nidarosdomen og Pilegrimsgården!

Du får oppleve mye for en kjempegod pris da sommerens opplevelsesturer støttes av Innovasjon Norge.

Turen tar oss ut på bøljan blå i fine etapper, kombinert med mindre vandringer (ca 30 min i gangen) inn til nøkkelstedene. Vi får høre historien om kongsgården, klosteret og herregården Reins Kloster fram til dagens moderne økologiske gårdsdrift. Deretter går turen til Museet Kystens Arv med historier om den klinkbygde båten og Lofotdrifta, og et besøk inn i Båtbyggeriet hvor håndverket fortsatt lever i beste velgående. Klinkbyggertradisjonen er på UNESCOS Verdensarvliste! Til slutt går turen til pilegrimsmålet Nidarosdomen med omvisning og avslutning med middag i Pilegrimsgården.

Skipper Kjell serverer en  lunsj ombord, og et litt frukt utpå ettermiddagen!

Program:

08:30 Avgang Brekstad gjestebrygge 

Hurtigbåt fra Trondheim Hurtigbåtterminal til Hasselvika kl. 08:10 for dere som vil ankomme derfra (ankommer Hasselvika 08:55)

09:00 Avgang Hasselvika
10:30 Rein kirke og Reins Kloster
Lunsj ombord i båten
13:30 Museet Kystens Arv. Kaffe & vaffel ombord
17:00 Nidarosdomen
18:00 Middag i Nidaros Pilegrimsgård. Etter at programmet i Trondheim er ferdig kan de som skal til Hasselvika igjen få skyss med skipper Kjell tilbake dit.

Ankomst Hasselvika ca kl. 22:00

Informasjon til turen:

Book din tur

Skoglunds Fjord- og Fisketurer

Når sjøen kaller

Fugler synger og bølger bruser, sjøsprøyten treffer på nesetippen. Slapp av å la deg forføre av roen bare havet kan gi deg. 

Opplev Trøndelagskysten på sitt aller beste når sola stiger opp bak fjellveggene.