Når måsen skriker, det er da fisken biter

Trøndelagskysten og Fosen er godt kjent for sine gode fiskemuligheter. Både fjordene og havet utenfor er noe av det som er med på å prege Trøndelag. På fisketur med oss får du en unik opplevelse både om du er fra  Trøndelag eller tilreisende.

Fjordfiske

Fosen og Hasselvika er et godt utgangspunkt for fisketurer på trøndelagskysten. Hos oss kan du leie båt med lokalkjent skipper. Fisketurene er tilrettelagt for alle enten du er nybegynner eller den litt mer erfarne fiskeren. Her kan du låne fiskeutstyr, flytevest og eventuelt varmedress dersom det er behov for det. Du får veiledning i bruk av fiskeredskapene om det er et ønske. De vanligste fiskeslagene du får på en god fisketur i Trondheimsfjorden er torsk, sei, lyr, steinbit, lange, hyse, flyndre, hvitting, og makrell. Mesteparten av fisket foregår høst og vår, men mange prøver også lykken til langt utpå sommeren.

Fisketurene våre egner seg både for enkeltpersoner og grupper. Ta gjerne med barn og familie på tur for å oppleve fiskeglede hos store og små. Det er lite som kan måle seg med spenningen du føler når det napper på kroken. Sikkerheten til sjøs blir selvfølgelig hele tiden ivaretatt og båten har alt av sikkerhetsutstyr inkludert redningsvester til både barn og voksne.

Pris på fisketurer: 

Første timen kr 1500 deretter kr 1000 pr. time.
Fiskeutstyr kan leies om bord. Vi anbefaler å kle seg etter været.

Båtturer og fisketur

Book din fisketur

Skoglunds Fjord- og Fisketurer

Når sjøen kaller

Fugler synger og bølger bruser, sjøsprøyten treffer på nesetippen. Slapp av å la deg forføre av roen bare havet kan gi deg. 

Opplev Trøndelagskysten på sitt aller beste når sola stiger opp bak fjellveggene.